ЗА НАС

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
ЯНСО ЕООД е търговскa инженерингова фирма, доставчик на индустриална техника, консумативи и решения в областта на CNC плазмено рязане, лазерно рязане, вакуумно-манипулиращи подемни устройства, магнитни подемни устройства, консумативи за плазмено рязане и специализирани електроинструменти за пробиване и крайцване на метални профили.
Работим с най-големите европейски производители на консумативи за плазмено рязане за плазмени източници на Hypertherm®, Kjellberg®, ESAB®, Thermal Dynamics®, Cebora®, Ajan®, Harris®, Koike®, Messer Griesheim®, GCE® . Предлагаме шлангове, горелки, охлаждащи течности и др. Консумативите за плазмено рязане са  взаимозаменяеми с OEM консумативи.
Вносител на консумативи за източници за лазерно рязане, доставка на оригинални и неоригинални дюзи, керамични дюзи и части, оптика (лещи, огледала, предпазни стъкла за Fiber лазерни източници), въздушни филтри, водни филтри, филтри за замърсен въздух, масла и различни течности.
Търговски партньор на германския лидер в производството на вакуумно-повдигащи манипулатори Aero-Lift GmbH, производител на вакуумно-повдигащи устройства за манипулиране с метални листа с тегло до 30 тона, за процесите на зареждане и разтоварване на CNC лазери, машини за плазмено и газокислородно рязане или щанци.  Предлагаме вакуумни устройства за монтаж на стенни и покривни панели на метални конструкции, вакуумни устройства за манипулиране с чували, варели, кашони и множество други приложения.
Търговски партньор на германската компания BDS Machinen GmbH, производител на магнитно-пробивна и крайцваща техника. Доставяме пълната гама магнитни бормашини, крайцващи машини, боркорони, зенкери и др.
Търговски партньор на консорциум за производство на работни инструменти за абканти и гилотини - ножове, матрици и специализирани инструменти за всички видове стандарти на захват - Bystronic, Trumpf, Wila, European Style.