Как да поръчам

Регистрация

Направете своята регистрация и влезте в профила си. Можете да разглеждате платформата за продажби без предварително създаден собствен профил, можете да създадете профил при влизането или да създадете профил, докато разглеждате платформата и продуктите.

Избор на продукти

Намерете желаните продукти, ползвайки търсачката по артикулен (референтен) номер, име на артикула или по друг признак, а продуктите, които желаете да закупите можете да добавите в количката в желаните количества чрез бутона “Купи”. Имате възможността динамично да променяте съдържанието на вашата количка, да променяте количествата, да добавяте или триете продукти, като актуалното състояние на вашите покупки можете да видите чрез бутона “Обновяване на количката”.

Стандартна поръчка

Когато сте готови със своята поръчка, натиснете бутона “Поръчка”. Имате възможността да въведете точен адрес на доставка или различен адрес на доставка чрез допълнителна отметка. Имате възможност да добавите своите допълнителни изисквания в специално поле. 

Бърза поръчка

При всеки продукт има интегриран бутон за бърза поръчка, чрез натискането на който ще видите прозорец с: изображение, наименование и цена на избрания артикул. Попълнете полетата: “Вашето име”, “Телефон” и ние ще се свържем с Вас при необходимост от уточняване на допълнителни детайли. 

Поръчка чрез търсачката 

Имате възможност да напишете желания продукт в търсачката на уебсайта, след което той автоматично ще се визуализира в резултатите с неговата снимка, наименование, цена, търговска отстъпка и цена без ДДС. Показва се поле за желаното количество и бутон “Купи”. По този начин имате възможност само чрез търсачката да пълните своята количка, без да влизате във всеки продукт поотделно.

Поръчка чрез контактната форма

При попълване на контактната форма в меню Контакти е интегриран бутон за прикачване на файлове за различни видове файлови формати. Чрез него можете да прикачите предварително подготвена поръчка от вашия персонален компютър, лаптоп или мобилен телефон. При активирането на бутона “Прикачи” от мобилен телефон, Вашия мобилен телефон автоматично ще активира предложение за включване на камерата, като след Вашето потвърждение ще можете с един клик да снимате предварително написаната поръчка от бюрото си или дисплея на компютъра си и автоматично да ни я препратите. 

Начин на плащане

Начините на плащане са чрез банков превод или чрез наложен платеж.

Когато изберете да заплатите своите продукти чрез наложен платеж, при доставката куриерската фирма ви издава разписка за пощенски паричен превод, която разписка е законодателно признат документ, заместващ фискалния бон. 

При избор за плащане по банков път, поръчката ще бъде доставена след получаване на банковия превод по банковата сметка на ЯНСО ЕООД,

IBAN: BG54RZBB91551005948464

Валидността на вече направена, но впоследствие неплатена поръчка чрез банков превод ще бъде валидна в рамките на пет работни дни, след което ще се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена. Моля при необходимост от спешна доставка, потвърдете плащането си по банков път чрез изпращане на платежно нареждане на e-mail: office@yansobg.com. 

Потвърждение на ОБЩИ УСЛОВИЯ и допълнението към тях

Моля прочетете внимателно Общите условия на платформата за електронни продажби YANSObg.com. Натиснете отметката за съгласие с общите условия. Потвърждавайки общите условия на платформата за електронна търговия YANSObg.com, вие изцяло се съгласявате с общите условия, описани в нея.

Запазване на данни

След всяка завършена поръчка данните за доставка се запазват, за да могат да се използват при следваща поръчка. Във вашият акаунт можете да следите статуса на направената поръчка в реално време и да видите точно къде се намира вашата пратка.

Потвърдете своята поръчка

След потвърждение на поръчката ще получите e-mail на своята електронна поща с потвърждение. Можете да се свържете с платформата на YANSObg.com чрез телефон или e-mail за допълнителни уточнения по вашата поръчка.