Регистрация

Направете своята регистрация и влезте в профила си. Можете да разглеждате платформата за продажби без предварително създаден собствен профил, можете да създадете профил при влизането или да създадете профил, докато разглеждате платформата и продуктите.

Избор на продукти

Намерете желаните продукти, ползвайки търсачката по артикулен (референтен) номер, име на артикула или по друг признак, а продуктите, които желаете да закупите можете да добавите в количката в желаните количества чрез бутона “Купи”. Имате възможността динамично да променяте съдържанието на вашата количка, да променяте количествата, да добавяте или триете продукти, като актуалното състояние на вашите покупки можете да видите чрез бутона “Обновяване на количката”.

Поръчка

Когато сте готови със своята поръчка, натиснете бутона “Поръчка”. Имате възможността да въведете точен адрес на доставка или различен адрес на доставка чрез допълнителна отметка. Имате възможност да добавите своите допълнителни изисквания в специално поле. 

Начин на плащане

Начините на плащане са чрез банков превод или чрез наложен платеж.

Когато изберете да заплатите своите продукти чрез наложен платеж, при доставката куриерската фирма ви издава разписка за пощенски паричен превод, която разписка е законодателно признат документ, заместващ фискалния бон. 

При избор за плащане по банков път, поръчката ще бъде доставена след получаване на банковия превод по банковата сметка на ЯНСО ЕООД,

IBAN: BG54RZBB91551005948464

Валидността на вече направена, но впоследствие неплатена поръчка чрез банков превод ще бъде валидна в рамките на пет работни дни, след което ще се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена. Моля при необходимост от спешна доставка, потвърдете плащането си по банков път чрез изпращане на платежно нареждане на e-mail: [email protected] 

Потвърждение на ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля прочетете внимателно Общите условия на платформата за електронни продажби YANSObg.com. Натиснете отметката за съгласие с общите условия. Потвърждавайки общите условия на платформата за електронна търговия YANSObg.com, вие изцяло се съгласявате с общите условия, описани в нея.

Запазване на данни

След всяка завършена поръчка данните за доставка се запазват, за да могат да се използват при следваща поръчка. Във вашият акаунт можете да следите статуса на направената поръчка в реално време и да видите точно къде се намира вашата пратка.

Потвърдете своята поръчка

След потвърждение на поръчката ще получите e-mail на своята електронна поща с потвърждение. Можете да се свържете с платформата на YANSObg.com чрез телефон или e-mail за допълнителни уточнения по вашата поръчка.