Начини за доставка

Безплатна доставка

Доставката до клиента, независимо дали е частно или юридическо лице е безплатна при поръчки над 100 лева с ДДС, независимо дали е до офис на куриер, автомат на Спиди или до адрес на Клиента.
Посочените условия за безплатна доставка са валидни на територията на Република България, единствено чрез куриерска фирма Speedy. Специфични или уникални доставки от чужбина до България по заявка на клиента се заплащат от Клиента, освен в случаите когато не е договорено друго.

Време за доставка:

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на избраните продукти, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен имейл, с който ви потвърждаваме деня на доставка. 

За стоки които не са налични в наш склад, извършваме или оферираме и доставяме до клиента експресни доставки от складове на нашите търговски партньори в ЕС в рамките на 48 часа чрез експресна въздушна доставка. 

Адреси за доставка:

Доставки се извършват до адрес на клиент, до офис на куриерска фирма или до Ваш офис чрез куриерска фирма Speedy.

Можете да направите Вашата поръчка до офис на Speedy,  като уточните желанието си в полето за допълнителни уточнения към поръчката преди финализирането ѝ.

При финализиране на поръчката можете да посочите както ваш адрес, така и до автомат или офис на Speedy в съответното населено място.