Начало » За нас

За нас

Уважаеми посетители и клиенти,

Добре дошли на уеб сайта на YANSObg.com, специализиран в доставката на части за рязане, заваряване, инструменти и спомагателни решения в областта на строителството, металообработването, автомобилната индустрия, логистика и транспорт, фармацевтиката, мебелната промишленост и други браншове.

Работим с утвърдени европейски и американски производители на консумативи, шлангове, горелки, охлаждащи течности и други части за плазмено и лазерно рязане, за различни модели плазмени и лазерни източници. Доставяме оригинални и/или съвместими неоригинални части, електроди, дюзи, капачки, медни или керамични дюзи за лазерно рязане, оптика (лещи, огледала, предпазни стъкла), въздушни и водни филтри, масла и течности. 

Доставяме работни инструменти за абканти, ножове, матрици и специализирани инструменти за различни стандарти захват. 

Работим с европейския лидер в производството на вакуумно-повдигащи манипулатори и устройства AERO-Lift – производител на вакуумни устройства за транспорт на метални листа с тегло до 30 тона, за процесите на зареждане и разтоварване на CNC лазери / машини за плазмено рязане или за спомагане на други технологични операции. Доставяме модулни вакуумни устройства по клиентска спецификация за бърз и ефективен монтаж на стенни и покривни панели на метални конструкции, вакуумни устройства за манипулиране със стъклопакети, чували, варели, бидони, кашони и множество иновативни приложения в строителството, металообработването, автомобилната индустрия, логистика и транспорт, фармацевтиката, мебелната промишленост и други.

При нас ще намерите голям избор от германски диамантни дискове и боркорони за рязане на асфалт, бетон, керамика, армиран бетон, камък, фаянс, мрамор, гранитогрес, тухли и други строителни материали.